Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Böyle Bir Başlık Atmak Terbiyesizliktir

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan Pakistan ziyareti öncesinde çeşitli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamalarının detaylarını paylaşıyoruz. İşte detaylar;

Cumhurbaşkanı Erdoğan;

“Genelkurmay Başkanımız ile dün görüşmemiz birinci derecede malum El Bab operasyonunun tamamlanması sürecine yönelik yapılan bazı çalışmalar var. Türkiye, ABD, Rusya arasındaki görüşmeler nerelere geldi? Onların bir değerlendirmesini yapma fırsatı bulduk. El Bab operasyonu tamamlandı. Ama bu oradaki sürecin bitmesi anlamına gelmiyor. Koalisyon güçleriyle mutabık kalmamız halinde Münbiç ve Rakka adımları var. Bunları da birliktelik içerisinde yürütme önemli bir hedefimiz. Bunları uzaktan seyretme gibi bir durum içerisinde olamayız. Daha önce seyrettik bedelli oldu. Artık masada ve arazide olacağız dedik. 

Diğer konu ismini verdiğiniz bu gazetede ön sayfada atılan başlık içeride atılan başlık çok daha çirkindi. Karargah rahatsız gibi manşetler bizleri de TSK’yı da rahatsız etmiştir. Bizim rahatsız olduğumuz konuda TSK’nın rahatsız olmaması mümkün değildir. Bu işin başı devlettir, hükümettir. TSK devletin bir uzvudur. Atılan başlık bir terbiyesizliktir, seviyesizliktir.”

Kamupersoneli.net | ANKARA