Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Batının İdam Eleştirilerine Sert Yanıt !

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batının idam konusundaki  ‘İdam olmaz, nereden bunu konuşuyorsunuz’ eleştirilerine sert yanıtlar verdi.

“Batı ne diyor, ‘İdam olmaz, nereden bunu konuşuyorsunuz’ diyor. Ben de buradan Batıya sesleniyorum, ey Batı bu milletin kaderi sizin elinizde değil, bu milletin kaderi bizim elimizdedir. Bugün dünyanın büyük bir çoğunluğunda da bu var. Kimsin sen ya? Neymiş orada bir parlamentonun başkanı. Nesin sen? Sen, Türkiye adına ne zamandan beri karar verme yetkisine sahip oldun? 53 yıldır Türkiye’yi Avrupa Birliğine almayan sen veya siz, nasıl olur da Türkiye hakkında böyle bir karar verme yoluna gidersiniz. Sen daha Türkiye’yi tanıyamamışsın. Türkiye’deki birileriyle çevirdiğiniz fırıldaklar bu millet adına değildir, bu millet kendi kararını kendi verir, kendi göbeğini kendi keser.

Siz önce verdiğiniz sözleri tutun. Siz önce Avrupa Birliği Parlamentosunda, Avrupa Kongresinde, kongre binasında veya dışında, oralarda önce terör örgütlerinin temsilcilerini temizleyin. PKK’yı terör örgütü olarak ilan etmek meseleyi bitirmez, önce onların temsilcilerini temizleyin de sizi o zaman görelim. Şu anda Almanya’da, Fransa’da, İsveç’te, Hollanda’da, her tarafta terör örgütünün ajanları cirit atıyor.”

Kamupersoneli.net|AA