Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Belediye Çalışanlarına Flaş Açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan il ve ilçe belediye çalışanlarına ilişkin bir açıklama yaptı.

İstanbul Giderse Türkiye Gider

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçimler sırasında İstanbul’u kaybederse eğer Türkiye’yi kaybedeceğini ifade etmişti. İstanbul’un kaybedilmesi hatta tramplen etkisi göstereceğine bağlamıştı.

Hürriyet Gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi bugünkü köşe yazısında Cumhurbaşkanı’nın belediler hakkındaki görüşlerine yer verdi. Erdoğan’ın ağzından çıkan ve Selvi’nin kaleminden dökülen bilgiler ışığında Kadir Topbaş’ın istifasından sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İstanbul’un kaybedilmemesi adına İl ve İlçe belediye çalışanlarına hazır olun hazırlıklarınızı iyi yapın uyarısında bulundu.

Bu Tempo İle Olmaz !

Geçtiğimiz pazar günü düzenlenen toplantıda belediye çalışanlarına ilişkin istişare yapıldı. Erdoğan toplantıda şu açıklamada bulundu;

İstanbul’u kaybedersek Türkiye’yi kaybederiz” diyen Erdoğan, partililere gelecek yıl yapılacak olan belediye seçimlerine hazır olunması gerektiği uyarısını yaparak “ilçe belediye başkanlıklarının en az yarısını kazanmalıyız. Ama bu tempo ile olmaz. İlçe belediyelerinin çalışmalarından memnun değilim” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan belediye çalışanlarının çalışmalarını beğenmediğini bu şekilde olmayacağını daha yoğun bir tempo ile hareket etmeleri gerektiğini ifade etti.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA