Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Cam Filmi Yasağına Yönelik Talimat Verdi İddiası

Gündeme geldiği günden itibaren eleştirilerin hedefi olan cam filmi yasağı konusunda gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Binlerce vatandaşın alınan yasak kararının kalkmasını isterken konu ile ilgili son gelişme gazeteci Süleyman Özışık’tan geldi.

Süleyman Özışık yazmış olduğu köşe yazısında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın cam filmi yasağının kaldırılmasına ilişkin talimat verdiğini iddia etti.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN TALİMAT

Süleyman Özışık konuya dair yazmış olduğu yazısında Motorlu Taşıtla Vergisi ile ilgili alınan zam kararının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla bu kararın geri alınmasını işaret ederek cam filmi yasağında da aynı durumun yaşanabileceğini vurguladı. 

Özışık yazısında ayrıca durumun mali boyutuna vurgu yaparak cezalar hariç bir milyona yakın paranın boşa gideceğini aktardı. 

Süleyman Özışık’ın yazısı, 

Kolay değil…

5 milyon insanı ilgilendiren bir yasak ve yaklaşık 1 milyar TL çöpe gitmiş olacak. “Yasak” kararının alınmasından bir gün sonra kesilen cezaları hesaba katmıyorum bile..

Aldığım duyumlara göre, gelen şikayetler tıpkı MTV zammında olduğu gibi geri adım atılmasına neden olacak. Erdoğan’ın gelen tepkilere kayıtsız kalmadığı ve “Bu işi düzeltin” diye talimat verdiği söyleniyor.
Olan, cam filmini söktürmek zorunda kalanlarla, cam filmi yüzünden ceza yiyenlere olacak anlayacağınız…

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum