Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Çok Önemli Müjde

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kışla Gençlik Merkezi’nde düzenlenen Muğla mitinginde çok önemli açıklamalar yaparak bir müjde verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamalarında Muğla’nın 2050 yılına kadar içme suyu ihtiyacını karşılayacak olan Sandras içme suyu projesine bu yıl başladıklarını belirtti. 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN AÇIKLAMALARI

Konu ile ilgili olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamalarında 500 yataklı Muğla Devlet Hastanesi’nin de aralarında bulunduğu 33 tesisi şehre kazandırdıklarını ifade ederek şu değerlendirmelerde bulundu: 

Eğer biraz daha böyle devam ederlerse dinlemeyiz ha, vurur geçeriz.

Şimdi buradan müjdesini veriyorum, Muğla’nın 2050 yılına kadar içme suyu ihtiyacını karşılayacak olan Sandras içme suyu projesine bu yıl başlıyoruz.

Baktık bu CHP’li belediyelerden iş çıkmıyor. Muğla susuzluktan kavrulmaya doğru gidiyor. Meseleye el attık DSİ’yi devreye soktuk. Muğla’nın 2050’ye kadar içme suyu ihtiyacını karşılayacak Sandras projesine bu yıl başlıyoruz.

Bodrum’un altyapısı CHP’li belediyelerce yıllarca yapılmadığı için bu güzel ilçemiz sık sık sel baskılarına maruz kaldı mı? Gelin bu dönem Bodrum’u AK Parti belediyeciliği ile tanıştıralım. 
Sağ olsun eşim sıfır atık projesiyle ilgili yoğun bir çalışma başlattı. Her yerde sıfır atık projesini yaygınlaştırdık.