Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş İdam Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Yüksek Hızlı Tren Garı’nın açılışına katıldı. Erdoğan’ın katıldığı açılışta ” idam ” sloganları atıldı ve bunun üzerine Erdoğan ” sabredin yakındır. Benim için batının ne dediği değil halkımın ne dediği önemlidir ” ifadelerini kullandı. 

Recep Tayyip Erdoğan’dan İdam Sloganlarına Yanıt

Cumhurbaşkanı idam isteriz sloganlarının üzerine, işte bundan dolayı onlar kansız. İdam inşallah parlamentodan geçecek. Yakındır yakın. Egemenlik kayıtsız şartsız milletin olduğuna göre mesele bitmiştir. Benim için batının ne dediği değil, halkımın ne dediği önemlidir. 

Erdoğan Konuşmasında;

İstanbul ili Marmaray’ı yaşadı. Marmaray’dan 3 yılda 160 milyon geçiş yaptı. Bizlerden yana fazlası var azı yok. Avrupa’dan Asya’ya gidişlerimizi gelişlerimizi yaptık. Yeni Havalimanımızı 2018 yılının çeyreğinde açmayı düşünüyoruz. 2018 yılının çeyreğinde 90 milyon yolcu kapasiteli bölümünü açacağız. Bu projemizde dünyanın bir numarası oluyor. 

Tüm bu yaptıklarımız yeni projelerimiz ve hayata geçecek olan bitmek üzere olan projelerimiz Türkiye’nin nasıl sıçradığının bir kanıtıdır ifadelerini kullandı. 

Kamupersoneli.net / ANKARA