Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Güvenli Bölge Açıklaması: Birliklerimiz Girecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yatığı açıklamalarında Suriye’de güvenli bölge hakkında açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamalarında yakında kara birliklerimizin bölgeye giriş yapacağını ifade etti. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamalarında Malazgirt Zaferi’nin 948. Yıldönümü vesilesiyle Sultan Alparslan’ı ve ordusundaki tüm kahramanları rahmetle yad ederek bin yıldır bu toprakların vatanımız olması için gözlerini kırpmadan canını veren tüm şehitlerimize gazilerimize Allah’tan rahmet dilediğini vurguladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamalarında “Lafla biz Atatürk’ün partisiyiz demek olmaz. Sen bitmişsin 3-4 tane belediye almakla bir yere varılmaz. İnşallah benim milletim bizim Doğu Akdeniz’de neler yaptığımızın hesabını soracak. Herkes biliyor ki ülkemizin gelecek yarım asrının, bir asrının belirleyicisi olacak bir dönemden geçiyoruz.” ifadelerine yer verdi.

GÜVENLİ BÖLGE AÇIKLAMASI

Bunun yanı sıra güvenli bölge hakkında da değerlendirmelerde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamaları şöyle oldu:

“İçeride ve dışarıda terörü kovalıyoruz. Fırat’ın doğusu için önceliğimiz diplomasi, netice alamazsak alamazsak kendi planlarımızı hayata geçireceğiz. SİHA’larımız, İHA’larımız ve helikopterlerimiz bölgeye girdi. Çok yakında kara birliklerimizin de bölgeye giriş yapmasını bekliyoruz. Hava ve kara unsurlarımızla bölgeye girdiğimizde durumu daha net göreceğiz.”

Bir Yorum

  1. Vatandaş aç işsiz güçsüz yalnız kendi vatanımız da öksüz bir yabancı gibi siz hale Suriye nin derdindesin tarihe yabancıların Başkanı diye geçeceksin

  2. Yahu kardeş FOX gibi yapma
    Çok olan doğrular dan da söyle…
    Gavurun hem kardeşliğini hem uşakligini yapıyorsunuz ama Batı iki yanlı …

  3. Sayin baskanim suriyeyi vuran esetle putin deyilmi putini neden kandiramiyosun aranizda cok iy saygilar