Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İşsizlere Müjde! İstihdam Seferberliği Devam Edecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2018 yılına girmeye sayılı saatler kala yeni yıl mesajı yayınladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından dile getirilen yeni yıl mesajında istihdama yönelik de açıklamalar yer alırken istihdamın seferberliğinin devam edeceğini duyurdu. 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN YENİ YIL MESAJI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yayınlanan yeni yıl mesajında, 2019 yılında yapılacak seçimlere dikkat çekilerek 2018 yılının önemine vurgu yapıldı. Türkiye gündemine ilişkin açıklamaların yer aldığı yeni yıl mesajında terör konusuna da değinerek terörle mücadeleye dikkat çekti. cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında ayrıca büyüme rakamlarını hatırlatarak istihdam seferberliği konusunda da açıklamalarda bulundu. 

İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ DEVAM EDECEK

Yeni yıla ilişkin yayınladığı mesajında istihdam seferberliği konusuna da değinen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan artı bir olarak devam eden çalışmaların artı ikiye çıkarılarak sürdürüleceğini ifade etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan İşsizlik sorunun tamamen çözülmesi için bu çalışmaların devam edeceğini açıkladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuya ilişkin sözleri şu şekilde,

“İş dünyamızla birlikte geçtiğimiz yıl mevcut çalışanların üzerine artı 1 olarak başlattığımız istihdam seferberliğini önümüzdeki yıl mevcut çalışanların üzerine artı 2 olarak sürdürme kararı aldık. İnşallah işsizliği ülkemizin gündeminden tamamen çıkartana kadar durmayacak, bu çalışmaları devam ettireceğiz.”

Kamupersoneli.net – ANKARA