Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kuran Okuma Yarışması Hakkında Önemli Açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen “Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması”nın finaline katılarak bir konuşma yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında söz konusu yarışma hakkında önemli değerlendirmelerde bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan söz konusu yarışma ile ilgili eleştirilere kulak asmaya gerek olmadığını ifade ederek şu açıklamayı yaptı;

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan söz konusu yarışma ile ilgili eleştirilere kulak asmaya gerek olmadığını ifade ederek, “Biz ne yaptığımıza bakacağız, nasıl yaptığımıza bakacağız ve bu yarışmanın içeriğinde neler var buna bakacağız. Hele hele bu Kur’an-ı Kerim olduktan sonra Kur’an-ı Kerim’in okunması olduktan sonra akan sular durur.” açıklamasında bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konu ile ilgili olarak yaptığı açıklama şöyle oldu;

“SULAR DURUR”

“Birileri bazı kendilerine göre eleştiriler getirmiş olabilir, bunlara hiç kulak asmaya gerek yok. Biz ne yaptığımıza bakacağız, nasıl yaptığımıza bakacağız ve bu yarışmanın içeriğinde neler var buna bakacağız. Hele hele bu Kur’an-ı Kerim olduktan sonra Kur’an-ı Kerim’in okunması olduktan sonra akan sular durur.” 

Kamupersoneli.net – ANKARA