Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan NATO Tatbikatı Hakkında Değerlendirme

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan NATO tatbikatında kendisinin ve Mustafa Kemal Atatürk’ün resminin asılarak düşman gösterilmesi hakkında açıklamalarda bulundu. Konu hakkında Cumhurbaşkanı Erdoğan bazı yanlışların aptallar değil alçaklar tarafından yapılacağını belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Rize 6. Olağan İl Kongresine katıldı ve burada bir konuşma yaptı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan burada yaptığı açıklamasında “Daha dün NATO tatbikatındaki terbiyesizliği sizde gördünüz. Bazı yanlışlar vardır ki sadece aptallar değil alçaklar yapar. Bu terbiyesizliği çarpık bir bakış açısının dışa vurumu olarak algılıyorum.” ifadelerine yer verdi.

“BAZI YANLIŞLARI ALÇAKLAR YAPAR”

NATO tatbikatı hakkında değerlendirmelerde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamalarında “Hem içerden hem dışarıdan saldırılara uğruyoruz. Türkiye güçlendikçe ülkemize bize olan saldırı güçlenecektir. Daha dün Norveç’teki NATO tatbikatında sergilenen terbiyesizliği takip ettiniz. Şahsımı ve Gazi Mustafa Kemal’i hedef alan çarpık bir bakış bu Bazı yanlışları sadece aptallar değil, alçaklar yapar. Bu da öyle bir hadisedir. Bu terbiyesizliği NATO içinde varlığını bir süredir takip ettiğimiz çarpık bir bakışın dışavurumu olarak anlıyoruz.” ifadelerine yer verdi. 

KAMUPERSONELİ.NET | ANKARA