Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Öğrencilere Asgari Ücret Müjdesi!

Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon Meydan Parkı’nda mitingde açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada ise; öğrencilere asgari ücret ile çalışma imkanı sağlayacaklarını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları;

100 BİN ÖĞRENCİYE ÇALIŞMA İMKANI SAĞLAYACAĞIZ

100 bin gencimize eğitimlerini sürdürdükleri şehirde üç aylık dönemde asgari ücret karşılığında sosyal çalışma imkanı getiriyoruz

MİLLETVEKİLİ TRANSFERİNE KADAR YAPMADIK REZİLLİK BIRAKMADILAR

Trabzonlu, Trabzon’u seçimden seçime hatırlayanları da, her fırsatta sizlerle olanı da iyi bilir. Milletvekili transferine kadar yapmadık rezillik bırakmadılar. 15 milletvekili başka bir yere gönderdiler mi? Bunlardan bir şey olmaz. Bunlar milli iradeyi siyaset mühendisliği masalarında meze yapacak demokrasiye ihanet içindeler.

Trabzon 24 Haziran’da bunlara milli iradeye nasıl sahip çıkılır gösterecek mi? Trabzon bir kez daha tercihini hizmet siyasetinden yana kullanıyor mu? Biliyorsunuz bu seçimlerle MHP ile yani ülkücü arkadaşlarımızla ittifak içinde giriyoruz. Yanımızda rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’nun emaneti alperenler de var. Vakit Trabzon vakti, vakit Türkiye vakti diyor muyuz?

BAY MUHARREM BEN BİRAZ BİLİRİM ARAPÇAYI

Bir de millet kıraathanesi. Ama bu ana muhalefet benim kıraathane lafımdan hala bir şey anlamadı. Bunlar kıraathane deyince kumarhane anlıyor. Bay Muharrem ben biraz bilirim Arapça’yı. Kıraat okumak demek. Kıraathane okuma evi.

Gençlerimizi o kötü alışkanlıklardan kurtaralım istiyoruz. Mesela burası Zeytinburnu’nun. 17 bin kitap var. Kek var, çay var. Ya ben kek diyorum onlar keklik anlıyor. Bu işsizlik alameti diyor. Ya burada öğrencilerimiz çalışıyor.

24 saat. Ya çocuklarımız elden gidiyor ya, onları kurtarmak için 100,200, 300, 400, 600, 800 metrekare illere göre bu tür millet kıraathaneleri yapacağız. Bunların adımlarını atacağız.

BAY MUHARREM ÖĞRETMENLİK YAPTIM DİYOR

Biz kırtasiye dükkanlarının önünde bir hafta beklediğimiz günleri biliriz. Üst sınıflardaki abilerimizden teksir kağıtlarını bile para verip alamazdık. Şimdi kitaplarımızı ücretsiz alıyor muyuz?

Bunları yapan biziz. Ben 75 kişilik sınıfta okudum. Şimdi 35 kişinin üstünde sınıf kalmadı. Bay Muharrem öğretmenlik yaptım diyor. O dönemden haberin yok mu? Dürüst ol.

Geçmişte üniversitelerde gençleri birbirine kırdırmaktan başka ne yapmış bu CHP zihniyeti.

Kamupersoneli.net I ANKARA

Bir Yorum

  1. Neden sesimiz duyulmuyor.İşsiz ve öğrenim kredilerimizi ödeyemeyecek durumdayız.Af istiyoruz..indirim değil.Çünkü indirimi de ödeyecek parada yok.