Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Önemli İdlib Açıklaması !

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 26. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nın kapanış törenine katıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan burada yaptığı konuşmasında İdlib hakkında önemli değerlendirmelerde bulundu.

“ESKİSİ KADAR RAHAT DEĞİLDİR”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan buradaki konuşmasına “Türkiye’nin FETÖ ile ilgili girişimleri yavaş yavaş da olsa netice vermeye başlamıştır. Şu anda mahkumiyet kararları da onlara ulaştırılıyor, ulaştırılacak. Yurt dışındakilerin de tavrını çok daha iyi göreceğiz. Biliyoruz da şimdi uluslararası hukuk açısından da göreceğiz. Ne doğuda ne batıda artık bu örgütün hiçbir mensubu eskisi kadar rahat değildir, olamayacaktır.” diyerek başladı.

“SAKİN BİR ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan buradaki konuşmasında İdlib konusunu da değerlendirdi. Konu ile ilgili olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasında “Dün itibariyle adımı atılan, bu sabah ise uygulamaya başlayan süreç şu anda devam ediyor ve herhangi bir sıkıntı olmadan Özgür Suriye Ordusu ile beraber bizimle desteğimizle oradaki gayret, sakin bir şekilde devam ediyor” ifadelerine yer verdi.

“MUGAYİR HAREKET DÖNÜŞMÜŞTÜR”

Ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan “Muteber alimlerimizin yaptıkları çalışmalar, ortaya koydukları görüşler FETÖ örgütünün sadece devletimiz için değil aynı zamanda dinimiz içinde de paralel yapı kurduğunu gösteriyor. FETÖ, başladığı yer neresi olursa olsun, geldiği nokta itibariyle fasık, sapkın, ehli sünnet akaidine mugayir bir harekete dönüşmüştür.” dedi.

KAMUPERSONELİ.NET | ANKARA