Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Reza Zarrab Davasına İlişkin Açıklama

Partisinin Kars 6. Olağan İl Kongresi’ne katılmak üzere Kars’a giden Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, gündemde yer alan konulara ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ongrenin yapılacağı salonun önünde yer alan vatandaşlara seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir haftada 100 teröristin etkisiz hale getirildiğini belirterek, ülke bölmeye çalışılırsa bu rakamın 100’lere 200’lere çıkacağını aktardı.

Sanal Mahkemeler

Reza Zarrab davasına da değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Öyle sanal oluşturulan mahkemelerle, o FETÖ denilen alçağın uydurma temsilcileriyle kurulan mahkemeler asla benim ülkemi mahkum edemez” sözlerine yer verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmalarından satır başları şu şekilde:

‘Kars’ın Ayrı Bir Yeri Vardır’

“Benim dedem de burada Sarıkamış’ta şehit olmuştu. Onlar çağrı yapıldığı zaman ta Rize’den yola çıkarak ve Sarıkamış’ta şehadet şerbetini içmişlerdir. Burada kökenine, mezhebine bakmaksızın asırlardır bir arada yaşayan sizleri tüm bölgeye örnek gösteriyoruz.

Kars 15 Temmuz’da tankların önüne gövdesini siper ederek kısa sürede hepsini kışlasına geri dönmesini sağlamıştır. Kars bugün de ülkesine saldırmak isteyenlere geçit vermeyeceğini göstermiştir. Kars’a bir teşekkür de 16 Nisan için borçluyum. Yüzde 51 diyerek tercihinizi büyük ve güçlü Türkiye’den yana gösteriniz. Kars’ın bizim gönlümüzde hep ayrı bir yeri olmuştur”

Ayrım Yok Birlik Var

“Bizde Türküyle Kürtüyle Azerisiyle ayrılık yok bizde birlik var. Biz ayırabilir miyiz insanoğlunu birbirinden? Gençler, ne makamların ne gücün ne paranın karşısında eğilmeyeceksiniz. Eğilirseniz hakkım size helal olmasın! 250 şehidimiz olsun. Birileri Amerikaya gider bu ülkenin asıl sahipleri burada kalır.”

Benim Ülkemi Mahkum Edemez

“Kimisi Hans’ın kulu kölesi oluyor, kimisi George’un kölesi oluyor. Kimisi sahte kurulan mahkemelerde güya benim ülkemi yargılıyor. Boşuna uğraşmayın. Bizim abdestimizden şüphemiz yok ki namazımızdan şüphemiz olsun. Sanal mahkemelerde FETÖ denilen alçağın uydurma temsilcileriyle kurulan sanal mahkemeler asla benim ülkemi mahkum edemez.” 

Kamupersoneli.net – ANKARA