Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sert Açıklama! Bildirin Kapıya Koymaya Hazırız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya AK Parti İl Danışma Toplantısı’na katıldı. Katıldığı toplantı kapsamında bir konuşma gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu. 

” PARTİ İÇİNDE DE YOLUNU KAYBEDENLER OLDU”

Parti içinde bazı yolunu kaybedenlerin olduğunu açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, saldırıların büyüklüğü dikkate alındığında bu sayının oldukça küçük olduğunu söyledi. ”Allah’ın yardımı, milletimizin desteği ve dava arkadaşlarımızın metaneti ile tüm saldırıları boşa çıkardık. Partimiz içinde de yolunu kaybedenler elbette oldu. Milletvekillerinden, belediye başkanlarından, teşkilat mensuplarından bazı firelerle elbette karşılaştık fakat yaşadığımız saldırının büyüklüğünü dikkate aldığımızda bunların sayısı ve oranı çok küçük.”

” KAPIYA KOYMAYA HAZIRIZ”

FETÖ ile mücadele konusu ile ilgili olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, parti içinde de mücadelenin devam ettiğini dikkat çekti ve şu açıklamalarda bulundu. ”Dünyanın ve Türkiye’nin hızla değiştiği bir dönemde, AK Parti’yi durağanlığa mahkum etmeye hakkımız yoktur. Partiyi sırtlayıp götürmek yerine, partinin sırtına binmeye çalışanları kenara itmek milletimize karşı sorumluluğumuz. FETÖ ile bağlantısı olanları hemen bildirin. Anında kapıya koymaya hazırız, onlar bu ümmeti böldüler. Davası, yüreğinde ümmet aşkı, kafasında proje bulunmayan, ilkelerimize bağlı olmayan hiç kimse AK Parti’de yönetici konumuna gelemez, bu böyle biline. Şimdi de bu bayrak yarışında görevinde devredecek arkadaşlara teşekkür ediyorum, yeni görev alacak arkadaşlara da şimdiden başarılar diliyorum.”

Kamupersoneli.net – ANKARA