Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sürpriz AB Açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan anayasa değişikliği referandum çalışmaları kapsamında katıldığı bir televizyon programında referandum gündemine dair öenmli açıklamalarda bulundu. Avrupalı ülkeler ile ilişkilere de değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan konu ile ilgili şu açıklamalarda bulundu.

”ALMANYA TERÖRİSTLERE YATAKLIK YAPIYOR”

“Bize bu saygısızlıkları yapması yenilir, yutulur değil. Almanya teröristlere yataklık yapıyor. Bunlar Nazizmi hortlattı deyince çıldırıyorlar. Yaptığınız iş o da onun için söylüyorum. Binlece PKK’lı teröristi barındıracaksın, dosyaları inceleyip kararı vermeyeceksin, benden ajan teröristi istiyorsun. Almanya’daki vatandaşlarım oylarını kullandı ve bu seçimde Almanya sandıklarından gereken cevabı onlar alacaklar hiç endişe etmiyorum. Onlar bu sıkıntıları yaşadılar. Benim Dışişleri Bakanıma uçuş izni vermediler. Fatma Betül kardeşimizi arabanın içine mahkum ettiler.”

”AB KONUSU KESİNLİKLE MASAYA YATIRILMALIDIR”

“Avrupa Birliği noktasında 14 yıl önce farklı kanaatteydim. 14 yıl içinde 15 ülke dolaştım. Seçimi kazanmış partinin genel başkanı olarak ABD’ye kadar 15 ülkeyi dolaştım. Gel gör ki Batı o anlayışından çok uzaklaştı. Samimi, dürüst değiller. 16 Nisan bir geçsin. Arkadaşlarımızla masaya oturalım. Avrupa Birliği konusu kesinlikle masaya yatırılmalıdır.”

Kamupersoneli.net – ANKARA