Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Valilere Önemli Mesajlar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Valiler Toplantısına katıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan burada bir konuşma yaptı.

“SOĞUK YÜZÜN GÖRÜLDÜĞÜ YER DEĞİLDİR”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan buradaki açıklamalarında Valilere mesajlarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarında “Siz işinizi iyi yaparsanız, size yönelik dışarıdan müdahale zeminini ortadan kaldırmış olursunuz. Devlet kapısı, unutmayın, umut kapısıdır. Valilik demek sadece evrak işlerinin görüldüğü, devletin soğuk yüzünün görüldüğü yer değildir.” ifadelerine yer verdi.

“ALNIMIZIN AKI İLE ÇIKACAĞIZ”

“Asayişteki, gevşeme mi diyeyim, işin ucunu kaçırmak mı diyeyim, namussuz katillerin çoğalması katlanır bir şey değil. Bunların caddelerde yürüyen bir kadına omuz atıp ondan sonra tekmelemek yumruklamak, bu tür ahlaksız, adi kişilerin bu toplumun içinde yer almasını ben hazmedemiyorum.” diyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan “2019 sadece bir seçim yılı değil, aynı zamanda bir dönüm noktası olacaktır. Valilerimiz, kaymakamlarımızla esnaflarımızla, sanatkarlarımızla, tüm milletimizle el ele vererek inşallah bu imtihandan da alnımızın akı ile çıkacağız.” dedi.

KAMUPERSONELİ.NET | ANKARA