Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Zina Yasağına İlişkin Önemli Açıklama

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan grup toplantısının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

“ZİNA YASAĞINI KALDIRMAKLA YANLIŞ BİR ADIM ATMIŞIZ”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gazetecilere yaptığı açıklamalarında Avrupa Birliği’nin talepleri doğrultusunda yapılan zina düzenlemesiyle yanlış bir adım atıldığını ifade etti. Bunun ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konunun yeniden ele alınmasının çok isabetli olacağını sözlerine ekledi.

CUMHURBAŞKANINDAN ZİNA YASAĞI AÇIKLAMASI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konu ile ilgili açıklamalarında bu kapsamın dışında zina konusunun da yeniden ele alınmasının çok çok isabetli olacağı düşüncesinde olduğunu konunun çok eski bir konu olduğunu ve tartışılması gerektiğini belirtti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sözlerine bunların zaten daha önceki yasal düzenlemelerinin içinde olduğunu ve AB’nin talepleri doğrultusunda orada böyle bir adım atıldığını ancak yanlış bir adım atılmış olduğunu ifadeleri ile ekledi.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA

Bir Yorum

  1. avrupa bi̇rli̇ği̇ni̇n, Allah belasini versi̇n,bi̇zde ne haramsa, orada helal,