Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Eğer AK Partiliyim Diyorsak Bize Boşa Vakit Geçirmek Haramdır

Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin genel merkezinde düzenlenen Dünya Şehircilik Günü toplantısına katıldı ve orada değerlendirmelerde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları;

“81 şehrimizden gelen siz sayın arkadaşlarımda bir araya gelmekten mutlu oluyorum.

Bu toplantıları çok ama çok yararlı görüyoruö. Burada görüştüklerimizi soru, cevapları, dalga halinde il, ilçe ve beldelere yayılanacağını düşünmekteyim.

Sıfır atık projesini bir vakıfa dönüştürerek ülke genelinde bu şekilde güçlü olarak bir sivil toplum kuruluşuna da sahip olalım diyorum

Eğer AK Partiliyim diyorsak bize boşa vakit geçirmek haramdır.  31 Mart mahalli idari seçimlerden de sizlerin gayreti ve milletimizin desteğiyle inşallah alnımızın akıyla çıkacağımıza inanıyorum.

MURAT BUNA DİKKAT ET

Murat, buna dikkat et! Biz kendi arkadaşlarımıza söylüyoruz. diyoruz ki dikey mimari yok yatay mimari…

Önce mescit sonra sosyal donatı alanları onun ardından da oralarda çevrecilik yeşillendirme onun ardında oralarda inşalara devam edeceğiz. 

AK Parti’nin çevrecilik şehircilik anlayışı bu bunu göstermemiz lazım. Bugüne kadar milyonlarca fidanı diktik. Biz ağaç kesen iktidar olmadık, diken olduk.

Milyonlarca ağaç diktik. Biz ağaç kesen değil, ağaç diken iktidar olduk. Geldiğimizde 70-75 kişilik sınıflar vardı, ortalama şimdi 30’lara düşürdük Bay Kemal.

Ya bunu ona anlatmıyorlar ya da anlatıyorlar işine gelmiyor. Ev ev dolaşacak anlatacaksınız.

Yalan bunun zaten en büyük sermayesi, bunu da Türkiye’de yalanı en güzel söyleyen kim diye sorduklarında hiç düşünmeden cevap verin; Bay Kemal…