Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ekonomimize Saldıranlar Başarısız Olacaklar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Romanlar Buluşması’nda gündemle alakalı olarak açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları;

Bay Kemal bize diyor ki; ben sizin ayağınıza geldim Cumhurbaşkanı sizi ayağına çağırıyor. Bay Kemal ben roman kardeşlerimin içinde doğdum ve oradan çıktım. Meselemiz Türkiye’nin gelişmesidir ve büyümesidir. Sizi siz yapan vasıfları kaybettiğiniz süreçte kalabalıklar içinde kaybolup gidersiniz.

Ancak Rabbim her kulunu aynı özelliklerle ve güzelliklere sahip olarak yaratmış, Müzik mi icra edeceksiniz en güzelini yapın, el sanatlarıyla uğraşıyorsanız eğer en güzelini üretmek için çaba verin.

Türkiyemiz her alanda bir yerlere bağımlı durumdayız. İsteğimiz her silahı alamaz haldeydik. Bizler İHA’larımızı üretmiş olmasaydık Afrin’de Fırat Kalkanı Harekatı’nda durum çok farklı seyredecekti.

Buraya gelirken son rakamları almış durumdayım. Afrin’de son durum olarak 4108 terörist etkisiz hale getirildi. 

Bakınız bizler 16 saatte FETO’yu defettik şimdi kovalıyoruz onlar kaçıyor ve bizler kovalıyoruz. Kosova’dan 6 tane ve Gabon’dan 3 tanesini aldık. Bu zamana kadar 80 tanesini getirdik ve getirmeye devam edeceğiz. Ekonomi üzerinde oyunlar oynamaktalar. Bizler butün bu oyunları boşa çıkarmaya devam edeceğiz ve ekonomimize saldıranlara sesleniyorum başarısız olacaksıız.

Kamupersoneli.net I ANKARA