Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Güvenli Bölgede Hala Teröristler Var

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan burada güvenli bölge hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan güvenli bölgede hala teröristlerin olduğunu ifade ederek Türkiye, Suriye ve Irak topraklarında tek bir terörist kalmayıncaya dek mücadelenin devam edeceğini belirtti.

Güvenlik güçlerimize yönelik saldırılar düzenlendiğini ifade eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu duruma seyirci kalınmayacağını belirtti.

“BU DURUMA SEYİRCİ KALMAYACAĞIZ”

Bu konu hakkında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamaları şöyle oldu:

“Bizi yaptırımla korkutanlar bizim için tek yaptırım mercinin Allah olduğunu bilmiyorlar galiba. Bizim sadece milletimizden emir alacağımızı da bilmiyorlar galiba. Bu bayrak inmez. Bu ezan susmaz. Bu millet diz çökmez. Bu devlet inşallah ilelebet payidar kalır. Türkiye, Suriye ve Irak topraklarında tek bir terörist kalmayıncaya dek mücadelesini sürdürecek. Belirlediğimiz güvenli bölge sınırları içinde hala teröristlerin olduğunu biliyoruz, bizi aldatamazlar. Güvenlik güçlerimize yönelik saldırılar düzenleniyor. Bu duruma seyirci kalmayacağız.”