Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hizmet Eden Bir Ekonomimiz Var !

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adana Sanayi Odası (ADASO) tarafından bir otelde düzenlenen “50. Yıl Onur Gecesi”nde, iş adamları ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı recep Tayyip Erdoğan burada yaptığı konuşmasında insanına, memuruna, emeklisine, işçisine yük olan değil, hizmet eden bir ekonomi olduğunu aktardı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konu ile ilgili olarak açıklaması şöyle oldu;

“KAR ETTİREN BİR EKONOMİMİZ VAR”

“Krizlerle yatırımcısına sürekli bedel ödeten değil, kazandıran, kar ettiren bir ekonomimiz var. Bizim sadece şu Suriye’de bize maliyet nedir biliyor musunuz? Toplam maliyeti bize şu ana kadar, STK’larla beraber yaptığımız 25 milyar dolardır. ‘Peki Avrupa Birliği size bir şey vermedi mi?’ söyleyeyim, Avrupa Birliği’nin bize verdiği 725 milyon dolardır. Bunlar dürüst değil, işte Avrupa Birliği Bakanı burada. Söz verdiler ‘3 milyar avro ödeyeceğiz’ diye 2016’nın Temmuzunda, ne yazık ki ödemediler, rakam 725 milyon dolarda kaldı. Hatta daha sonra ikinci bir taksit 3 milyar avro daha söz konusu oldu. Hiçbirisi dürüst değiller. Bunların dünyası başka.”

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum

  1. Sadece sana ve saksakcilarina hizmet ediyor okonuda haklısın