Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Bozkurt İşareti Yapmasına CHP'den İlk Yorum

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Mersin İl Kongresi kapsamında yapmış olduğu konuşmasında terörle mücadele vurgusunda bulunmuştu. Yapmış olduğu konuşmasının “Tek millet, tek bayrak , tek devlet, tek vatan” dediği sırada önce ‘bozkurt’ işareti yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra rabia işareti yapmıştı. 

CHP’DEN İLK YORUM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşması esnasında yapmış olduğu bozkurt işaretine, Cumhuriyet Halk Partisi’nden ilk yorum geldi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bozkurt işareti yapmasını resmi Twitter hesabı üzerinden yapmış olduğu bir paylaşım ile eleştirdi. İşte detaylar,

ÖZTÜRK YILMAZ SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI

CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın AK Parti Mersin İl Kongresi sırasında ki konuşma esnasında yapmış olduğu bozkurt işareti ile ilgili sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımda bulundu. 

Öztürk Yılmaz konuya dair paylaşımında aşağıda yer alan açıklamaları paylaştı.

“Bir zamanlar Türk milliyetçiliğini ayaklarının altına alan Sayın Erdoğan bozkurt işareti yaptı ve ülkücüler inandı. AK Parti’nin terör çarkına şeref, haysiyet ve itibarını kaptırdığını söyleyen Sayın Bahçeli’den de rabia işareti bekleniyor, buna da bütün AK Partililer inanır. Yeter ki oy verin.”

Kamupersoneli.net – ANKARA