Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstihdam Sözünde Durmayanı İfşa Edeceğim

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Gaziantep’te çeşitli açıklamalarda bulundu. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamasında “”İstihdam seferberliği başlattık. Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi de istihdam seferberliğine 15 bin ek istihdam sözüyle katıldı. Söz verip de yerine getirmeyen hepsini tüm ülkeye ifşa edeceğimi de burada söylüyorum” dedi. Ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan Anayasa değişikliği referandumu için açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Anayasa değişikliğine ve Cumhurbaşkanlığı sistemine karşı çıkan gafiller ha bire bir şeyler söylüyorlar ama hep yanlış söylüyor, ne yazık ki yalan söylüyorlar.”

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN AÇIKLAMALARI

Herkesin bildiği gibi Türkiye demokrasi ile yönetilen bir ülkedir. Elbette herkes tercihinde hürdür. Ancak her bir ferdimizin yaptığı tercihin sonuçlarını bilmesi gerekmektedir. Biz her zaman milletimize gerçekleri anlatıyoruz. Bu anayasa değişikliği ile ilgili öyle yanlış şeyler anlatılıyor ki. İşin aslını bilmesek biz bile şaşıracağız.

Anayasa değişikliğine ve Cumhurbaşkanlığı sistemine karşı çıkan gafiller ha bire bir şeyler söylüyorlar ama hep yanlış söylüyor, ne yazık ki yalan söylüyorlar.

Türkiye Büyük Millet Meclisi kapanmıyor. Sistem ile yargı etkisiz hale getirilmiyor. Cumhuriyetimizin en büyük kazanımını gerçekleştireceğiz. Buda 16 Nisan’da olacak.

Kamupersoneli.net | ANKARA

Bir Yorum

  1. yeterki alımlarda referans adı altında torpiller dönmesin. bıktık artık bu referansçılık oyunundan. şirketler hep çalışanlarının tanıdıklarını alıyor, en önemlisi de siyasi torpil de olmamalı artık.