Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine Revizyonu Tartışmalarına Son Noktayı Koydu

Bilindiği gibi bazı basın yayın organları tarafından AK Parti’de kabine revizyonu olacağına ilişkin çeşitli haberler çıkmıştı. Bunun üzerine kabine revizyonu hakkında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bir açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamalarında kabine revizyonu tartışmalarına son noktayı koydu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fransa ziyareti öncesinde bir basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan basın açıklamasında kabine revizyonu konusuna da yer verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın basın açıklamasındaki konuşmalarının detaylarını kamupersoneli.net olarak ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz.

ÖNEMLİ BAŞLIKLARDA GÖRÜŞME YAPILACAK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamalarında “Fransa görüşlerimizin ve tutumlarımızın büyük ölçüde örtüştüğü bir ülke. Karşılaştığımız krizler de ülkelerimiz arasında yakın bri dayanışmayı elzem kılıyor. Cumhurbaşkanı Macron’la pek çok konuda yakın temas halindeyiz” ifadelerine yer vererek bu ziyareti çok önemsediğini ve bu ziyarette önemli başlıklarda görüşmeler yapılacağını ifade etti. 

Ayrıca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamalarında “Bölgemizde koalisyon güçleri var. Fransa’nın da aktif rol oynadığı hepimizin malumudur. Buradaki gelişmelerin ne durumda olduğunu da görüşme fırsatımız olacak.” ifadelerine yer verdi.

KABİNE REVİZYONU AÇIKLAMASI

Tüm bunların yanı sıra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a kabine revizyonu hakkında bir soru soruldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gazeteciler tarafından kabine revizyonu sorularına cevap verdi ve böyle bir iddianın doğruluk payı yok dedi. Kabine revizyonu hakkında herhangi bir gelişme veya açıklama olduğunda ziyaretçilerimizi sitemiz üzerinden haberdar edeceğiz. 

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA