Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kurucusu Olduğum Partiye Geri Döneceğim

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi’nde TÜMSİAD Genel Kurulu’nda bir konuşma yaptı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın buradaki konuşmaları şöyle oldu;

“Ülkemizde artık kimlerin başka güçlerin emrinde birer ihanet çetesi olarak faaliyet gösterdiği, kimlerin de Allah’ın rızası yolunda gayret sarf ettiği tüm açıklığıyla ortaya çıkmıştır. Müslümanın aynı delikten tekrar tekrar ısırılmayacağı tavsiyesini aklımızdan hiç çıkarmadan tüm ihanet çetelerinin kökünü kazımakta kararlıyız. Ülkesine ve milletine sadakatle bağlı, İslam aleminin birliği ve beraberliği, tüm insanlığın hayrı için çalışan herkese kapımız da kalbimiz de sonuna kadar açıktır.” 

“TEKRAR ÜYE OLACAĞIM”

“Önümüzdeki salı günü anayasamızın 16 Nisan’da değişen hükmü ile elde ettiğimiz bir imkanı kullanacak, kurucusu olduğum partiye tekrar üye olacağım. Ardından da 21 Mayıs’ta yapılacak olağanüstü kongremizde malum, partimizin yeni yönetim şekli belirlenecek. Buradan alacağımız enerjiyle bir yandan teşkilatlarımızı güçlendirerek seçimlere hazırlayacak, bir yandan da icraatlarımızla milletimizin gönlünde daha yükseklere çıkmanın yollarını arayacağız.”

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum