Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Onların Doları Varsa Bizim de Allah'ımız Var

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Rize’de halka seslendi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan burada dolar hakkında çeşitli değerlendirmelerde bulundu.

Konu ile ilgili olarak Cumhurbaşkanı recep Tayyip Erdoğan açıklamalarında “Rabbim beterinden korusun.” diyerek ülkemizi 81 vilayetiyle çok daha modern bir hale getirmenin gayreti içinde olacaklarını vurguladı. 

“BİZİM DE ALLAH’IMIZ VAR”

Bunun yanı sıra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün, dünden daha iyi olunduğunu ifade ederek çok çalışarak 2023’e farklı girileceğini de sözlerine ekledi. Ayrıca  Cumhurbaşkanı Erdoğan “onların dolarları varsa bizim de halkımız, hakkımız, Allah’ımız var” dedi. 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN AÇIKLAMALARI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konu hakkındaki açıklamaları şöyle oldu:

“Çok çalışacağız, çok koşacağız. İnşallah, ülkemizi, 81 vilayetiyle çok daha modern bir hale getirmenin gayreti içinde olacağız. Şunu bilin; bugün dünden daha iyiyiz, yarın bugünden de iyi olacağız. Hiç bundan endişeniz olmasın. Çeşitli kampanyalar sürdürülüyor. Bu kampanyalara kulak asmayın. Şunu unutmayın, onların dolarları varsa bizim de halkımız, hakkımız, Allah’ımız var. Bizler çok çalışıyoruz. 16 yıl önce neydik, bugün neyiz. İnşallah sizlere sabır, gayret diliyorum. Çok çalışacağız, çok koşacağız. İnşallah 2023’e farklı gireceğiz. Benim buna imanım, inancım var. 24 Haziran’da siz bizi yalnız bırakmadınız”

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA