Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Parayı Kendisi Ödeyemiyormuş, Bay Kemal’i Kurtarma Sandığı Kurmuşlar

Erdoğan konuşmasında özetle şunları söyledi;

“Dün Çekmeköy’de 4 şehidimiz var. Allah’tan onlara da rahmet diliyorum. bütün motivasyonumuzu sizlerden alıyoruz.

Abide Meydanı’nı dolduran vatandaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Çorum’a olan şükran borcumu ödemek istiyorum, şahsımı yüzde 64.6 gibi bir oranla tekrar cumhurbaşkanlığı makamına layık gördüğünüz için hepinize teşekkür ediyorum.

Türkiye 31 Mart’ta çok kritik bir seçim yaşayacak. 31 Mart’ta da Çorum’un bir demokrasi destanı yazmasını bekliyoruz. Hitit Üniversitesi’ni kim kurdu? Biz kurduk biz. Çatak’ı gençlerimizin kullanacağı bir merkeze dönüştürmeyi arzu ediyoruz. 6286 konut projesini hayata geçirdik.

Bay Kemal şehitlere bir şey vermediniz diyor. Adamın ömrü yalanla geçmiş, SSK’ya genel müdür olmuş SSK’yı batırmış. Aldığımız mahkeme kararlarını biliyorsunuz değil mi? Parayı kendisi ödeyemiyormuş, Bay Kemal’i kurtarma sandığı kurmuşlar.

Toplam 18 sağlık tesisi inşa ettik. Bu hastanelerden biri 800 yataklı Hitit Üniversitesi Erol Olçok Hastanesi.

Çorum’un hızlı tren için gün saydığını biliyorum ve ben de takip ediyorum, Samsun, Kırıkkale, Çorum hızlı tren hattımızın çalışmaları devam ediyor.

Bay Kemal çiftçinin toprağını elinden aldınız diyor, eline diline dursun be. Gel bakayım neler vermişiz. Boşuna konuşuyor laf laf..”