Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şu Anda Bakıyoruz Bazı Yerlerde Seçimlerde Falan Herkes Bir Yere Savrulmaya Başladı

Mehmet Akif’in Çanakkale Şiiri’nden dizeler okuyan Erdoğan, “Yaralanmış tertemiz alnından uzanmış yatıyor.Bir hilal uğruna Yarab ne güneşler batıyor.İşte ben karşımda bu güneşleri görüyorum.

Bizim rükudan başka yerde eğilmeyecek başlar, gerektiğinde bir hilal uğruna batacak güneşler gibi bir nesli hazırlamamız lazım. Bunun için çok çalışmamız lazım, bu yolda gayretlerimizi artırmamız lazım.” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, imam hatipli olmanın aynı zamanda dava adamı olmak veya buna talip olmak anlamına geldiğini belirterek, şunları kaydetti:

“Dava adamı önce davasının ne olduğunu bilecek.

Öğrendiklerinden hareketle kendi nefsinden başlayarak, ailesine, arkadaş çevresine, şehrine, ülkesine ve nihayet tüm aleme uzanan bir silsile içinde nerede durduğunun da farkında olacak.

Bunun yanında davasını hayatında da yaşayacak.

n ufak bir savrulmada merkezi bırakıp başka yerlere kaçmayacak. Çok önemli. Şu anda bakıyoruz bazı yerlerde işte seçimlerde de filan falan…

Allah selamet versin. Hemen anında sendika değiştirmeler, şunlar bunlar. Herkes bir yere savrulmaya başladı. Bu dava adamı olmak değil.”