Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan Taşeron Konusunun Ne Zaman Meclise Geleceğini Açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan taşeron sorunu hakkında önemli açıklamalarda bulundu ve taşerona kadro sorununun ne zaman sona ereceğini ifade etti.

HAFTAYA MECLİSE GELECEK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan taşeron işçilerin kadroya geçirilmesi hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konu ile ilgili olarak açıklamalarında “Taşeron işçilerin sorunun bu hafta çözüyoruz. Meclis’e gelecek” ifadelerine yer verdi.

Başbakan Binali Yıldırım da konuya ilişkin olarak “Taşeron olarak çalışanların sorununu Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla hallediyoruz. Bir hafta içerisinde inşallah Meclise göndereceğiz.” dedi.

KAMUPERSONELİ.NET | ANKARA

Bir Yorum

  1. Baş tacimizsin cumhurreisimiz önce Allahtan sonrada senden umudumuz var inşAllah fakir fukarayi sevindirecek kadroyu bizlere reva görüp gelecwgimizi guvenceye alacaksinizdir dualarimiz sizinle

  2. Allah sizden razi olsun. Sayin cumhurbaskanimiz Belediyelere gelecek mi? Bu kadro Veya raylı sistemler bunun neresinde cok merak ediyoruz.

  3. Typ kapsamında bulunan mevsimlik işcilerede kadro verilsin inşAllah

  4. İnşAllah typ kapsamındakileride içine alırlar onlarda devlet büyesinde taşoron sonuçta.

  5. O kadar gizli çalıştılarki dedikodularla bilgi sahibi olmaya çalışıyoruz. Buda demektirki hayırlı bi sonuç çıkmayacak. Görücez bakalım.