Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Tayyipler Âlemi' Pankartı Açan Öğrencileri Çaya Davet Etti

Hatırlanacağı üzere ODTÜ mezuniyet töreninde 4 öğrenci ‘Tayyipler Âlemi’ adlı bir pankartla yürümüşlerdi. 

Sosyal medyada bazı kesimler tarafından oldukça eleştirilen bu pankart ile ilgili soruşturma başlatılmış ve 4 öğrenci göz altına alınmışlardı. 1 ay süreyle tutuklu kalan öğrenciler daha sonra serbest bırakılmışlardı. 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN O ÖĞRENCİLERİ ÇAYA DAVET ETTİ

‘Tayyipler Âlemi’ adlı pankartla yürüyen o öğrenciler yeniden gündeme geldi. Alınan bilgilere göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan söz konusu dört öğrenciyi çaya davet etti. Milliyet’ten Talat Atilla’nın aktardığına göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan avukatı aracılığıyla o öğrencilere davet mesajı gönderdi. Söz konusu davete de öğrencilerin olumlu yanıt verdikleri belirtildi. Talat Atilla’nın yazısında yer alan o bölüm. 

“İlginç ama hoşuma giden özel bir bilgi aldım. 2018 ODTÜ mezuniyet töreninde “Tayyipler Âlemi” pankartı açtıktan sonra önce gözaltına alınıp, sonra serbest bırakılan 4 öğrenciye Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan çay daveti gitmiş. Erdoğan’ın avukatı aracılığıyla öğrencilere iletilen mesaja öğrencilerden de olumlu yanıt gelmesi ayrı bir güzellik… Açılan pankart ne kadar eleştiri sınırlarını zorluyor, maksadı aşıyorsa, Erdoğan’ın daveti, bir o kadar yerinde ve anlamlı…”

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum