Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye İle Hesabı Olan Herkes 31 Mart'ı Bekliyor

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin Sakarya mitinginde önemli açıklamalarda bulundu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan burada yaptığı açıklamalarında Türkiye ile hesabı olan herkesin 31 Mart yerel seçimlerini beklediğini ifade etti.

Konu ile ilgili olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

 “Son yıllardaki her seçimde bu gerçeği tecrübe ettik. 2013 yılından önce Gezi olayları, ardından 17-25 Aralık emniyet-yargı darbe girişimini yaşadığımızda, birileri 2019 mahalli idareler seçimlerinin bizim sonumuz olacağını düşünerek, ellerini ovuşturuyorlardı. Hamdolsun milletimizle birlikte olduk. Bu hesabı yapanların ellerini, böğürlerinde bıraktık.”

“Sonra 2015 haziran seçiminde hiçbir parti çoğunluğu elde edecek sayıya ulaşamayınca, bir kez daha ümitlendiler. Sandılar ki milletimiz ülkesine sahip çıkmayacak, bunlar da diledikleri gibi at oynatacaklar. Bu süreci de milletimizle bir olup, kasım seçimleriyle geride bıraktık. Baktılar sandıkta olmuyor, 15 Temmuz’da darbeyle ülkeyi ele geçirmeye çalıştılar. Hamdolsun bunda da başarılı olamadılar. Milletimiz canı pahasına istiklaline ve istikbaline sahip çıktı. Cumhur İttifakı’nda birlikte olduğumuz MHP ile ülkemizi yeni yönetim sistemine geçirdiğimiz 16 Nisan halk oylaması ile geçen yıl yapılan cumhurbaşkanlığı ve Meclis seçimlerinde de hep hüsrana uğradılar.

Şimdi de gözlerini 31 Mart’a dikmiş durumdalar. Tüm kalbimle inanıyorum ki, bir kez daha başaramayacaklar. Milletimiz meydanı 31 Mart’ta da bunlara bırakmayacak. Gözlerini öyle karartmış durumdalar ki, iradelerini terör örgütünün emrindeki partiye teslim edecek kadar işi ileriye götürdüler. Her ne kadar kendilerini inkar etmeye çalışsa da terör örgütünün emrindeki partinin eş başkanı her fırsatta çıkıp bu gerçeği bas bas bağırarak ilan ediyor.”