Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'ye Ders Vermeye Kalkışmayın

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Osmaniye’de düzenlenen 6. Olağan İl Kongresinde vatandaşlara seslenerek 2019 ittifakının sesini tüm dünya ya duyuracaklarını ifade ederek gündemle alakalı açıklamalar yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmasından satır başları;

Şuanda Afrin’de öldürülen teröristlerin sayısı 1951 oldu ve artmaya devam edecek. Şehitlerimizin kanlarını döken alçaklardan tek tek hesapları soracağız. Son terörist kalana kadar içeride ve dışarıda kararlılığımızla devam edeceğiz. Neler yapmışlar neler. O dağları delerek çimontolar dökmüşler. O daoğlara o çimemtolar betonlar nereden gelmiş bizler iyi biliyoruz. Kendilerine telefon görüşmesinden söyleyeceğim.

Bu tünelleri sizler yaptırdınız ve bu tünellerde yaşama imkanı sağladınız. Kalkıp bir de Türkiye’ye ders vermeye yönelmeyin. Ders alacak birileri varsa onlar sizlersiniz. Bizlerin mücadelesi teröristlerle tek terörist kalsa bile mücade vereceğiz. Utanmadan sıkılmadan bizlere akıl vermeye kalkacaklar. O aklı önce kendinize saklayın. Siz hiç bir zaman adil olamadınız. Zulmün karşısında dikilmediniz.

Kamupersoneli.net I ANKARA