Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeni Dönemin Arifesindeyiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan TÜGVA Genel Merkezi Açılışına katılarak gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

YENİ DÖNEM AÇIKLAMASI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan buradaki açıklamalarında millet olarak yeni bir dönemin arifesinde olunduğunu belirtti ve bu dönemin adının yeninden diriliş, yeniden şahlanış dönemi olduğunu vurguladı.

Konu ile ilgili olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamalarının devamında bu dönemin yeniden büyük Türkiye idealinin pratiğe dökme dönemi olduğunu, bu idealin bir yanının da Türkiye coğrafyası ile ilgili olduğunu ifade etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan bu konu hakkında açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

“Ancak bu asla yayılmacı bir ideal değildir. Bizim ideallerimize bu tarz kulp takanların gayesinin meseleyi anlamaktan ziyade daha başından yaftalamak, mahkum etmek olduğunu biliyoruz. Gayesi üzüm yemek yerine bağcıyı dövmek olan bu çevreleri nazarı dikkate almadık, almıyoruz. Biz kendimizle beraber kardeşlerimizin, dünyadaki tüm mazlum ve mağdurların huzur, barış, güven içinde yaşadığı bir küresel sistemin savunuculuğunu yapıyoruz.”

KAMUPERSONELİ.NET