Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dikkat çeken sosyal medya açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dördüncüsü gerçekleştirilen TRT World Forum’unda önemli açıklamalarda bulundu ve sosyal medya düzenlemesine ilişkin eleştirilere yanıt verdi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamalarında geçen aylarda devreye giren temsilci bulundurma zorunluluğunun uluslararası hukukun tanıdığı yetki çerçevesine uyduğunu belirtti ve kurumların ülkenin iyi niyetli çabalarına destek vermesini beklediklerini ve vatandaşın hukukunu korumayı sürdüreceklerini ifade etti.

Açıklamalarında bazın özgürlüğünün kılıfının altında sergilenen nobran tavra bir dur denilmezse, bunun acısını Avrupa ile beraber tüm insanlığın çekeceğini ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, denetimsiz dijitalleşmenin faşizme götüreceğini vurguladı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN AÇIKLAMALARI

Konu ile ilgili olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

Basın özgürlüğü kılıfı altında sergilenen nobran tavra bir dur denilmezse, bunun acısını Avrupa ile beraber tüm insanlık çekecektir.

Medya organlarının İslam düşmanlığı ve yabancı karşıtlığına bayraktarlık yapması, gerçekten utanç vericidir.

(Uluslararası medya) Avrupa’daki olaylarda üç maymunu oynadılar. Fransa’nın medyaya ablukası karşısında eleştirel tek cümle kurmadılar.

Denetimsiz dijitalleşme faşizme götürür.