Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sert Sözler: Bedelini Ödeyeceksiniz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize’de toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan burada yaptığı konuşmasında “Sizlerin desteğiyle, hainlerin tuzaklarını başlarına geçirmeye devam edeceğiz. Artık şunu bütün dünya biliyor. Bu milletin iradesine gem vurulmaz. Bu millet sadece rükuda eğilir, secdede diz çöker, başka kimsenin önünde boyun eğmez.” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Rize’deki konuşmasının bazı başlıkları şöyle;

“249 ŞEHİDİMİZİN BEDELİNİ ÖDEYECEKSİNİZ”

Böyle bir hainliği ancak aklını, namusunu ve imanını Pensilvanya’daki o şarlatana 1 dolara satmış mankurtların yapabileceğini belirten Erdoğan, “Şimdi çıkmışlar utanmadan, sıkılmadan işledikleri cinayetleri inkar ediyorlar. 249 şehidimizin bedelini ödeyeceksiniz. 2 bin 193 gazimizle, 15 Temmuz gecesi bir daha gazi olan bu yiğit milletle kendi akıllarınca dalga geçiyorlar.” şeklinde konuştu.

“12 EYLÜL DARBESİNE HAYIR DİYENLERİN BUGÜN EVET DEMESİ LAZIM”

“AK Parti’ye gönül veren kardeşlerim, Milliyetçi Hareket Partisi’ne gönül veren kardeşlerim, Büyük Birlik Partisi’ne gönül veren kardeşlerim, Saadet Partisi’ne gönül veren kardeşlerim, bunun yanında CHP’ye gönül veren vatandaşlarıma da sesleniyorum. Bu, ayrım noktasıdır. Dikkat edin ve gelin 16 Nisan’da bu reformu gerçekleştirelim. Buradan sesleniyorum; 12 Eylül darbesine madem ki ‘Hayır’ dediniz, 12 Eylül darbesine ‘Hayır’ diyenlerin, bugün ‘Evet’ demesi gerekir. Neden? Çünkü, biz o yanlışı ne yapıyoruz, şimdi düzeltiyoruz. O askeri darbenin yanlışını şimdi düzeltiyoruz.”

Kamupersoneli.net – ANKARA