Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Volkswagen’in yatırımına Passat jesti!

Türkiye’ye yatırım yaparak büyük bir destek olan Alman devi Volkswagen’in yatırım kararına devlet yetkilileri de sessiz kalmadı. Türkiye’ye yapılacak yatırımlar binlerce kişiye istihdam sağlanmasından dolayı memnun olan yetkililer Volkswagen’in yatırımına karşılık araçlarını Passat’a çevirerek verecek.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN PASSAT JESTİ

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ak Parti MYK toplantısında kurmaylarıyla bir araya gelerek yapılan yatırıma karşılık verileceğini bu karşılığın da kamuda Passat kullanımına yönelerek yapılacağını dile getirmesiyle ortaya çıktı. AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tarafından talimat verilerek kamuda bundan sonra Passat aracının kullanılacağı öğrenildi.

TAKSİLERİN TAMAMI VOLKSWAGEN’E ÇEVİRİLECEK

Volkswagen’in Türkiye’ye yapacağı fabrika yatırımının oldukça önemli olduğunu vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bundan sonra kamuda da Passat kullanımına özen gösterilmesini istediği dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu’ya “Volkswagen’in yatırımından sonra biz de sizin taksilerin tamamını Volkswagen’e çeviririz.” dediği bilgisine ulaşıldı.