Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Davetine İBB Başkanı İmamoğlu'ndan Yanıt Geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. İmamoğlu açıklamalarında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın davetine katılıp katılmayacağını da belirtti.

Ekrem İmamoğlu’na Ankara’ya gidecek misiniz?’ sorusu soruldu.

EKREM İMAMOĞLU’NUN AÇIKLAMALARI

Bunun üzerine İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun açıklamaları şöyle oldu:

“Tabii ki. Neticede bizim bireysel bir talebimiz vardı. Ama sayın Cumhurbaşkanı bütün büyükşehir belediye başkanlarıyla, belediyelerin sanıyorum sorunlarını konuşmak üzere ya da bu yeni dönemi tartışmak üzere toplantı daveti yaptılar. Elbette ki katılacağız.

Elbette ki şehirlerimizin bütün aslında büyükşehirlerin sorunlarını kendileriyle paylaşma imkanımız olacak. Biz devletin her kademesinde maksimum diyalog maksimum ilişki… Neticede vatandaşımız hizmet bekliyor. Ama bizden ama merkezi hükümetten.

Dolayısıyla işbirliğine ülkemizin her kademesinin ihtiyacı var. Biz bundan kaçınacak set koyacak anlayışa asla sahip olmadık, olmayacağız da. Zaten anlamlı da değil. Daveti için teşekkür ediyorum”

Bir Yorum

  1. Bana göre bu toplantıya seçilmişler katılmalı atanmışlar katılırsa toplantı protesto etmelidir yani atanmışlar bu toplantıya iştirak etmemeli