Gündem

Cumhurbaşkanı: Mart 2019 Seçimleri Kasım 2019'un İşaret Fişeğidir

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığını ziyarette bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, parti binasından dışarıda bekleyen vatandaşlara konuşma gerçekleştirdi.

Dışarda soğuğa rağmen kendisini, bekleyenlere teşekkür eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşların gayretleri ve sabrının geleceğin Sarıyer’i için çok daha faydalı olacağını ve aydınlık yarınlara götüreceğini ifade etti.

Tek Milletiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasında, Rabia’nın unutulmaması gerektiğini vurgulayarak; “Rabiamız nedir? Tek millettir. Nedir? Tek bayraktır. Nedir? Tek vatandır. Nedir? Tek devlettir. Niçin tek millet diyoruz? Çünkü bizi bölmek, parçalamak istediler” diyerek, biz tek milletiz bizi bölemeyecekler şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, tek bayrak vurgusunda bulunarak, bayrağımızın renginin şehidimizin kanının rengi olduğunu belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bayraktaki yıldızın ise şehitlerimizin ta kendisi olduğunu belirtti. Bayrağımıza eş bayrağın olmadığını vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 780 bin kilometre ile tek vatan olduğunu vurguladı. Erdoğan, vatanımızı bölemeyecekler diyerek; “’Yok Güneydoğu’da şöyle, Doğu’da böyle’. Avucunuzu yalarsınız. Ne oldu? Çukurlar açtılar, öyle mi? ‘Yok Kato’ya çıkamazsınız’ dediler. ‘Gabar’a çıkamazsınız’ dediler. ‘Tendürek’e çıkamazsınız’ dediler” sözlerine yer verdi. 

Onlara Mezar Oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şu anda askerimizin, polisimizin, güvenlik korucularımızın, jandarmamızın da hep birlikte yeri geldi Gabar’da olduklarını vurgulayarak, Cudi’de oldular, Kato’da oldular, Kandil’de oldular ve o çukurlarının onlara mezar olduğunu belirtti.

Acırsak Acınacak Hale Geliriz

Mart yerel seçimlerinin Kasım 2019’un fişeği olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, hukuk içerisinde bugüne kadar ne yapıldıysa, bundan sonra da aynen yapılacağını belirtti. “Acımayacağız. Acırsak acınacak hale geliriz” sözlerini kullanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, sonuna kadar takip edileceğini belirterek, bir ricasının olduğunu belirtti. Erdoğan; “Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız” sözlerine yer verdi.

14 ay sonra Mart 2019 seçimlerin olduğunu belirten Erdoğan, Mart yerel seçimlerinin Kasım 2019’un işaret fişeği olduğunu vurguladı. 

Kamupersoneli.net – ANKARA