Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Anket Sonuçlarına Yönelik Açıklama: Açık Ara Diyebilirim

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan anayasa değişikliği referandum oylaması kapsamında katıldığı bir televizyon programında çok önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında İstanbul mitingine değinirken, İstanbul Buluşması’nın önceki mitingler gibi tüm coşkusuyla gerçekleştirildiğini, tüm İstanbul’un orada olduğunu, gerek Başbakan Binali Yıldırım, gerekse kendisinin mitingden çok mutlu ve memnun ayrıldığını ifade etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan komuoyu araştırılmalarının sorulması üzerine bir firma ile çalışmadıklarını belirterek, Başbakan Yıldırım’ın yaptırdığı bazı araştırmaların olduğunu ama bir de değişik kurumların yaptırdığı bazı çalışmalar bulunduğunu söyledi. 

”AÇIK ARA DİYEBİLİRİM”

“Şu anda bir oran zikretmeyeyim. Ama açık ara diyebilirim ve bu açık ara gidiş daha da artarak devam edecek, bu onu gösteriyor. Bizim meselemiz şu anda öyle bir oran çıkmalı ki, bu bir defa bu ülkenin hizmetinde olan bütün insanlara öz güven kazandırmalı.” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan söyle devam etti. 

“İstikrar ve güven noktasında artık bu ülkede biiznillah terör olmaz. Bu ülkede artık yatırımlar en ufak bir sekteye uğramaz. Çünkü iş adamının, girişimcinin, yatırımcının ülkeye bakışı nedir? Bu ülkede bir defa terör var mı? Çünkü ben sadece Batı’yı istemiyorum. Orta Anadolu’yu istemiyorum. İstiyorum ki Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu… Buralarda da yatırımlar aynen Batı gibi, Orta Anadolu gibi, Akdeniz gibi, buralarda da devam etsin. Yani ülkemizin dört bir yanında yatırımlarda bir sıçrama dönemine ulaşalım. İşte bunu burada görüyorum. 16 Nisan, aynı zamanda bunu fişekleyecektir.”

Kamupersoneli.net – ANKARA