Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Özel Kuvvetler Komutanlığı 'na Süpriz Ziyaret

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin gözbebeği konumundaki özel kuvvetler komutanlığına süpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın resmi programında yer almayan süpriz ziyaretle ilgili henüz herhangi bir görsel ya da bilgilendirme yapılmadı.


Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan 2015 yılının şubat ayında da Ankara Güvercinlik’teki Jandarma Komando Özel Asayiş Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Harekat Dairesi Başkanlığı’na ziyaretlerde bulunmuştu.  Türk Silahlı Kuvvetleri Genel Kurmay Başkanlığı’na doğrudan bağlı olan özel kuvvetler komutanlığı dünya üzerindeki elit askeri birliklerin başında geliyor. Bir çok yarışmada şampiyonluk alan ve bordo bereli olarak adlandırılan birlikleri bünyesinde barındıran özel kuvvetler komutanlığı terörle mücadelenin en kilit noktalarında tutuluyor. Son zamanlarda Jandarma Özel Harekat, Polis Özel Harekat ve Özel Kuvvetler Komutanlığı Bordo Bereliler terör unsurlarını yok etme konusunda çok büyük işlere imza attı.

Kamu haberleri, gündem haberleri, son dakika gelişmeleri ve çok daha fazlası kamudan haberlerin merkezi , kamunun doğru ve tarafsız sesi kamupersoneli.net adresinde. 

Kamupersoneli.net | Ankara