Gündem

Cumhurbaşkanlığından flaş Yunanistan'a savaş açıklaması! Bu savaş sebebi olmayacak da ne olacak?

Yunanistan Türkiye’nin sabrını zorlayan alçak hamlelerine devam ediyor.

YUNANİSTAN’A KARŞI SAVAŞ AÇIKLAMASI

Son olarak Yunanistan’ın karasularını 12 mile çıkarmak istemesi ile ilgili Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay dikkat çeken bir savaş açıklaması yaptı.

TÜRKİYE’NİN GERİ ADIM ATMASINI KİMSE BEKLEMESİN!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay yaptığı açıklamada, “Hakkaniyet bekliyoruz. Bu hakkaniyet çerçevesinde de Türkiye’nin geri adım atmasını kimse beklemesin. Türkiye ne pahasına olursa olsun Doğu Akdeniz’in her metrekaresinde, o suyun her metreküpünde haklarını koruyacaktır. Avrupa’ya söylediğimiz şu, Doğu Akdeniz de dahil olmak üzere Egeler de dahil olmak üzere Türkiye haklarından kesinlikle vazgeçmeyecektir. Ne yazık ki Avrupa’nın, Türkiye’nin lehine, çıkarlarımıza olan hiçbir konuda yanımızda olmayı bırakın tepki vermediğini pek hatırlamıyoruz” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanlığından flaş Yunanistan'a savaş açıklaması! Bu savaş sebebi olmayacak da ne olacak?

SAVAŞ SEBEBİ OLMAYACAK DA NE OLACAK?

Öte yandan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, “Bunu kabul etmemizi mi bekliyorsunuz? Bu savaş sebebi olmayacak da ne olacak? Milletimiz söz konusu bağımsızlığı, istiklali, özgürlüğü olduğunda hiçbir şey dinlemez. Bedel ödemekmiş, şuymuş, buymuş umurunda bile olmaz” dedi.