Gündem

Davutoğlu’ndan AK Partiyi kızdıracak sözler ve iddialar!

AKP tarafından ayrılarak Gelecek Partisini kuran eski başbakan Ahmet Davutoğlu’ndan dikkat çeken bir çıkış daha geldi. Özellikle Devlet Bahçeli ve Doğu Perinçek ile birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı kızdıracak bir iddia ortaya attı Davutoğlu. Erdoğan AK Parti iktidarının iki siyasi aktör tarafından esir alındığını öne sürdü.

Ahmet Davutoğlu konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi;

‘’AKP 90’LI YILLARIN AKTÖRLERİNE TESLİ OLMUŞ’’

‘’Bugün AK Parti esir alınmıştır 28 Şubat aktörleri tarafından diyorum. Sayın Bahçeli, Perinçek tarafından… Özgürlük çizgisi içinde başlayan AKP ve Erdoğan, bugün eski diye andığı 90’lı yılların aktörlerine teslim olmuş diyorum‘’ dedi.

CUMHURBAŞKANLIĞI HÜKÜMET SİSTEMİNİN DEVAMINI TEMİN EDECEĞİZ

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin şu açıklamalarına ‘’Kendimize göre partimizin varlığını koruyacağız. Cumhur ittifakı ile Cumhurbaşkanlığı Hükümet sisteminin devamını temin edeceğiz. Bunları yaparken biz recep Tayyip Erdoğan’ı incitmemeye çalışıyoruz’’ cevap veren Davutoğlu şu cevabı verdi.

DAVUTOĞLU’NDAN FETÖ VE 28 ŞUBAT GÖNDERMESİ

‘’Eskiden FETÖ’nün kullandığı bir yöntemi yani AK Parti kazanıyor, Erdoğan kazanıyor ama Devleti biz yönetelim yerine şimdi 28 Şubat zihniyeti de aynı şekilde AK Parti kazansa bile devleti biz yönetelim zihniyeti yer aldı’’ dedi.

Bahçeli, Gelecek Partisi FETÖ projesi demişti geçtiğimiz günlerde. Bugün ise Davutoğlu hem 28 Şubat hem de FETÖ göndermesi ile AK Parti esir alındığı iddiasını ortaya attı. Gözler Erdoğan-Bahçeli ve Perinçek cephesine çevrildi.