Gündem

Dekan Orhan Acar'dan video konferans görüşmesinde kız öğrenciler hakkında flaş sözler! Çaktırma

Gazi Üniversitesi Fen Fakültesi Dekanı Orhan Acar’ın makamında öğrencilerle yaptığı video konferans görüşmesi sonrasında kullandığı ifadeler herkesi şok etti.

GAZİ ÜNİVERSİTESİ DEKANI ACAR’IN SÖZLERİ SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Koronavirüs sürecinde video konferans görüşmeleri ile toplantılar yapılrırken kameranın açık olduğunu unutup, öğrencilerin isimlerini okuyan Gazi Üniversitesi Fen Fakültesi Dekanı Orhan Acar,  “Kızların resimlerini de görüyoruz böylece, çaktırma” dedi. Makam odasında Acar’ın yanında bulunan başka bir kişi, “Sizi takip ediyor olmasınlar” diye uyarılan Acar, kontrol edip “Sesim de gidiyor” dedi. Ayrıca odadaki kişinin “Öğrenciler bu dediklerini duyarlar” demesi üzerine ise ekrana bakarak bir anda sessizliğe büründü. Acar video konferans görüşmesine devam edildiğini anlayınca kameraya bakarak güldü.

ÜNLÜ OYUNCU VUSLATERİ TEPKİ GÖSTERDİ

Gazi Üniversitesi Fen Fakültesi Dekanı Orhan Acar’ın sözlerine ünlü oyuncu Gonca Vuslateri sosyal medya hesabından, “Yazıklar olsun… keşke benim yüzümle bi yalnız kalsanız. Sonra gururla desem benim “yüzümden” oldu. Bu taciz bilinciyle toplumu nasıl terörize ettiğinizin ve insanlığı şiddete yönlendirdiğinizin hesabını verirsiniz umarım” diyerek tepki gösterdi.