Gündem

Denizli Pamukkale'de Okul Müdürü, Öğretmeni Darbetti!

Denizli’nin Pamukkale ilçesi Mehmetçik Mahallesi’nde bulunan özel bir kolejde fen bilgisi öğretmeni olarak çalışan Abdul Muddalip Ünal, Kınıklı Polis Merkezi’ne gitti ve okulun sahibi ve aynı zamanda okul müdürü olarak görev yapan Özkan D. tarafından darp edildiğini iddia etti ve şikayette bulundu.

Evli olan Fen bilgisi öğretmeni Ünal, Özkan D.’nin kendisini ölümle tehdit ettiğini belirtti. Ünal’ın Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nden aldığı, darp raporunda ise yüzünde tokat atmaya bağlı kızarıklık bulunduğu belirtildi.

Şikayette bulunan Ünal, polislere verdiği ifadesinde ise;

“Okuldaki işimi bırakmak için müdür Özkan D.’nin odasına gittim. İşi bırakmak istediğimi söyledim. Sözleşmem olduğunu, bırakamayacağımı söyleyip, yerinden kalkıp boğazımı sıktı, yüzüme tokat attı. 

Daha sonra odasından çıktım. Okulun güvenlik görevlisinin, müdürün beni çağırdığını söylemesi üzerine, tekrar odasına gittim. Güvenlik görevlisi ve diğer öğretmenlerin önünde yüzüme tekrar sert bir tokat attı.

Denizli Pamukkale'de Okul Müdürü, Öğretmeni Darbetti!

Aldığım darbeyle yere düşüp, baygınlık geçirdim. Beni öldüreceğini söylüyordu. Diğer öğretmenlerin araya girmesiyle, dışarı çıktım. Ben hiçbir şekilde karşılık vermedim. Kendisinden şikayetçiyim” dedi.

Okul müdürü Özkan D.’nin ders esnasında sınıflara kapıyı çalmadan girdiğini ve öğretmenlere öğrencilerin yanında rencide edici sözler kullandığı nedeniyle işini bırakmak istediğini söyleyen öğretmen Ünal okula ihtarname gönderdiğini sözlerine ekledi.

Okulun sahibi ve müdürü Özkan D. ise Ünal ise söz konusu iddialara yanıt olarak;

“Kendisini darbetmedim. İftira atıyor. Sözleşmesini tek taraflı feshetmek amacıyla böyle bir yola başvuruyor” ifadesini kullandı.