Gündem

Deprem Uzmanından İstanbulluların uykularını kaçırtacak açıklama! 7.2 büyüklüğünde deprem!

Akşam saatlerinde Marmaraereğlisi’nde meydana gelen ve İstanbul’da da hissedilen 4.2 deprem sonrasında kritik bir açıklama deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür’den geldi.

DEPREM UZMANI GÖRÜR’DEN UYKULARI KAÇIRTAN AÇIKLAMA!

Marmaraereğlisi depremine dair sosyal medyadan açıklama yapan Prof. Dr. Naci Görür, “Arkadaşlar Marmara’da olan 4,3’lük depremi görüyorsunuz. Min. 7.2 büyüklükte deprem beklediğimiz fayın üzerinde. Yeri endişe verici. Bu deprem fayda az da olsa stres değişimine ve mekanik vibrasyona neden olmuş olabilir. Bu da sözkonusu fayın tetiklenmesine katkıda bulunabilir.” dedi.

7.2 ŞİDDETİNDE DEPREM BEKLENTİSİ İSTANBULLULARI KORKUTTU! 

Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür’ün açıklamaları sonrasında 7.2 şiddetin depremin beklenilmesi İstanbulluları korkuttu.

İSTANBUL VALİSİNDEN DEPREM AÇIKLAMASI

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’dan açıklama geldi. Vali Yerlikaya sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, “AFAD verilerine göre; saat 16.38’de merkez üssü Marmara Ereğlisi olan 4.2’lik bir #deprem meydana gelmiştir. İstanbul’da da hissedilen depremle ilgili olarak herhangi bir olumsuzluk bildirilmemiştir. Tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun.” ifadelerini kullandı.