Gündem

Devlet Bahçeli'den Atatürk'e Hakarete Tepki!

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TVnet televizyonunda yayınlanan Derin Tarih isimli programda Atatürk’e Hakaret edilmesine ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden tepki gösterdi. MHP Genel Başkanı’nın konuya ilişkin yapmış olduğu paylaşımlar şu şekilde, 

DEVLET BAHÇELİ’NİN SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPMIŞ OLDUĞU PAYLAŞIMLAR

“Atatürk’e iftira atan, vicdani ve ahlaki sapkınlığını doyurmak için tarihi gerçekleri saptıran batılın uşaklarını nasıl göreceğiz? Atatürk Türk milletinin ortak değeri, kurucu kahramanı, rahmetle ve minnetle andığımız büyüğümüzdür. Namert ve nankörler bunu anlayamaz”

”Mesela Atatürk’e iftira atan, vicdani ve ahlaki sapkınlığını doyurmak için tarihi gerçekleri saptıran batılın uşaklarını nasıl göreceğiz?”

”Atatürk Türk milletinin ortak değeri, kurucu kahramanı, rahmetle ve minnetle andığımız büyüğümüzdür. Namert ve nankörler bunu anlayamaz.”

”Yerleşmiş aşağılık duygusu bulunanlar tarihi devamlı tahrip, hakikatlere de sürekli taarruz ederler. Çünkü onlar günahın ta kendileridir.”

HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATILMIŞTI

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, TVnet televizyonunda yayımlanan Derin Tarih isimli programda Mustafa Kemal Atatürk ile ilgili söylediği sözler nedeniyle Süleyman Yeşilyurt’a, “Atatürk’ün hatırasına hakaret etme” suçundan soruşturma başlatmış ve hakkında gözaltı kararı alınmıştı. 

Kamupersoneli.net – ANKARA