Gündem

Devlet Bahçeli O sözleri şimdi de Ekrem İmamoğlu için söyledi büyük tepki aldı!..

Devlet Bahçeli bugün partisinin düzenlediği Kızılcahamam toplantısında konuştu. Devlet Bahçeli bu toplantıda yaptığı açıklamada  8 Nisan 2014 tarihinde TBMM’de düzenlenen partisinin grup toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan için sarf ettiği o sözleri şimdi de Ekrem İmamoğlu için sarf etti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ”Türklüğü reddeden, TC’yi silen, milliyetçiliği ayaklar altına alan bir inkarcıdan Türkiye Cumhurbaşkanı olmaz, olamaz, olamayacaktır. Kısacası iki yanlıştan bir doğru çıkmaz, tekeden süt sağılmaz, balda tuz bulunmaz, suda ateş yanmaz, Recep Tayyip Erdoğan’dan da Cumhurbaşkanı olmaz!” diyen Devlet Bahçeli şimdi De Ekrem İmamoğlu’na “Bundan belediye başkanı olmaz” ifadesini kullandı. Bahçeli’nin bu sözlerine tepki veren CHP Milletvekili Ali Haydar Hakverdi, İmamoğlu’nu hedef alan sözlerine tepki gösterdi. Twitter hesabından Bahçeli’nin “Erdoğan’dan Cumhurbaşkanı olmaz” ifadesini kullandığı videoyu paylaşan Hakverdi, “Dün dediği bugünü tutmuyor. Buna sen değil 16 milyon İstanbullu karar verdi” yorumunu yaptı.

Sosyal Medyada, Bahçeli’nin Ekrem İmamoğlu hakkında sarf ettiği sözler üzerine Bahçeli’ye tepki olarak, Bahçelin’nin Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında ki o sözleri paylaşıldı..