Gündem

Devlet Bahçeli sağlık durumu merak konusu oldu! Peş peşe açıklamalar geldi!

MHP Lideri Bahçeli hakkında hastaneye kaldırıldığının açıklanması sonrasında sevenleri merakla Bahçeli’nin sağlık durumunu araştırıyor. Devlet Bahçeli sağlık durumu hakkında çeşitli açıklamalar yapıldığı şu saatlerde son olarak Gazeteci Talat Atilla tarafından yapılan açıklama dikkat çekti.

GAZETECİ ATİLLA DEVLET BAHÇELİ’NİN SAĞLIK DURUMU HAKKINDA AÇIKLAMA YAPTI

Devlet Bahçeli’nin sağlık durumu hakkında açıklama yapan Atilla, Bahçeli’nin rahatsızlığının kronik olduğunu ve bu nedenle siyasete dönemeyeceğini aktardı.

SİYASETE DÖNEMEYEBİLİR!

Sosyal medya hesabı Twitter üzerinden açıklama yapan Gazeteci Talat Atilla, “ #DevletBahceli Devlet Bahceli’nin vefat ettigi bilgisi dogru degil ancak… Ankara’da tedavi altında.. Boyun bölgesinden karnına uzanan bir tedavisi var. Rahatsızlığı kronik olduğu icin siyasete devam edemeyebilir. Allah’tan şifa dilerim…” ifadelerini kullandı.

İşte o paylaşım:

Devlet Bahçeli sağlık durumu merak konusu oldu! Peş peşe açıklamalar geldi!

CNN TÜRK ekranlarında yayınlanan Gece Görüşü programına katılan gazeteci Metin Özkan,  “Devlet Bahçeli’nin sağlık durumu nasıl?” sorusuna, “Öncelikle şunu söyleyeyim gayet sağlıklı. Sayın Bahçeli üst solunum yolları enfeksiyonu sebebiyle Başkent Hastanesi’ne gitti. Tedavisi tamamlandı ve aynı gün çıktı. Sayın Bahçeli daha önce 2 kez kalp ameliyatı geçirmiş ama ona rağmen çakı gibi ayakta duran yaşına rağmen çok dinç ve dinamik bir isim. Başkent Hastanesi’nden çıktıktan sonra evine geçti. Doktor kontrolünde olduğu için de doktorlar doğal olarak bazı tetkikler istiyor. Şehir hastanesi de evine yakın yerde olduğu için oraya gidiyor. Bu giriş çıkışlar gizli yapılmıyor. Asansörden girmiyor, kalorifer dairesinden girmiyor normal insanların girdiği kapıdan girip çıkıyor. Benim tahminim pazartesi günü Genel Merkez’de salı günü de TBMM’de grup toplantısında olacak diye düşünüyorum.” şeklinde cevap verdi.

MHP’Lİ VEKİLLER BAHÇELİ’NİN SAĞLIK DURUMU HAKKINDA AÇIKLAMA YAPTI:

MHP 27. Dönem Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, “Devlet Bahçeli, sizin hayallerinizi bitirmeden,Büyük Türk Devletini ve milliyetçi Türkiye’yi görmeden bir yere gitmiyor. Sanal da sevinç çığlıkları atanlar hevesiniz kursağınızda kalacak. Çıkan olumsuz ve kasıtlı haberlere üzülen yüce Türk Milleti; liderimiz sağlıklı ve güçlü.” dedi.

Devlet Bahçeli sağlık durumu merak konusu oldu! Peş peşe açıklamalar geldi!

MHP Genel Başkan Başdanışmanı ve 25-26. dönem MHP Osmaniye Milletvekili Ruhi Ersoy ise Bahçeli’nin sağlık durumu hakkında, “Liderimiz Devlet Bahçeli’nin sıhhatinden siyaset umanlar, fıkradaki eşek gibidirler” ifadelerini kullandı.

Devlet Bahçeli sağlık durumu merak konusu oldu! Peş peşe açıklamalar geldi!

AK Parti eski Milletvekili Şamil Tayyar da, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.

Tayyar, “Az önce hastaneyle irtibat kurdum, MHP Lideri Bahçeli’nin sağlık kontrolü tamamlanmış, durumu çok iyi, hayati tehlikesi yok. Doktorların ifadesiyle; bir haftaya kalmaz siyaset arenasındaki yerini alır. Geçmiş olsun, Allah yar ve yardımcısı olsun.” ifadelerini kullandı.

Devlet Bahçeli sağlık durumu merak konusu oldu! Peş peşe açıklamalar geldi!

.