Gündem

Diyarbakır-Elazığ yolunda son dakika trafik kazası! 6'sı ağır 16 kişi yaralandı

Diyarbakır Elazığ yolunda son dakika olarakbildirilen habere göre bir yolcu minibüsü ile bir traktör çarpıştı. Meydana gelen trafik kazasında 16 kişi yaralandı. 

Diyarbakır-Elazığ yolunda son dakika trafik kazası! 6'sı ağır 16 kişi yaralandı

Kaza, öğle saatlerinde Diyarbakır-Elazığ yolunda meydana geldi. Ahmet Kaçmaz yönetimindeki şehir içi yolcu taşımacılığı yapılan 21 M 0227 plakalı minibüs, Mehmet Yıldırım yönetimindeki parke taşı yüklü 21 FA 841 plakalı traktöre arkadan çarptı. Kazada, aralarında 3 aylık bir bebeğin de bulunduğu 16 kişi yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarıyla olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık görevlilerince ilk müdahaleleri yapılan yaralılar ardından hastaneye kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan 6’sının durumunun ağır olduğu bildirildi.

Bir Yorum

  1. Adi dolmuşçular 3 kuruş para için 1 yolcu fazla almak için yarış yaparlar

  2. Ulan it birinin hatası var diye genelini neden kapsıyorsun o üç kuruşu sana sokarım çakkal

  3. O dolmuş şoförünün hakkı ibreti alem hakkı için linç edilmektedi o can pazarı meydanında, Allah şifa versin acilen o yaralı kardeşlerimize .

  4. O dolmuş şoförünün hakkı ibreti alem hakkı için linç edilmektedi o can pazarı meydanında, Allah şifa versin acilen o yaralı kardeşlerimize .

  5. O dolmuş şoförünün hakkı ibreti alem hakkı için linç edilmektedi o can pazarı meydanında, Allah şifa versin acilen o yaralı kardeşlerimize .

  6. O dolmuş şoförünün hakkı ibreti alem hakkı için linç edilmektedi o can pazarı meydanında, Allah şifa versin acilen o yaralı kardeşlerimize .