Gündem

Dokunulmazlık Görüşmeleri TBMM'de 16 Mayıs'ta Başlayacak

 Dokunulmazlık Görüşmeleri TBMM’de 16 Mayıs 2016 tarihinde görüşülecek. Adalet ve Kalkınma Partisi Başkanvekili Sn. Bülent Turan dokunulmazlık yasa teklifinin 16 Mayıs 2016 tarihinden itibaren Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)’nde görüşülmeye başlanabilecğini bildirdi. Uzun zamandır gündemden düşmeyen ve anayasa komisyonunda büyük tartışmalara hatta kavgalara yol açan görüşmeler dün komisyondan geçmişti. Söz konusu komisyon görüşmeleri sırasında bir çok milletvekili hafif yaralanmış bazı vekiller ise hastanelik olmuştu.


Bülent Turan : “16 Mayıs’ta Komisyon Kararı Görüşülmeye Başlanır”

Görüşmeler sona erdi ve TBMM gündemine geleceği kesinleşti. Söz konusu dokunulmazlık görüşmeleri için Adalet ve Kalkınma Parisi (AK Parti) Grup Başkanvekili Bülent Turan “Ümit ediyorum, Genel Kurul’da 16 Mayıs’ta komisyon kararı görüşülmeye başlanır. 18 Mayıs’ta geç saatlerde ikinci oylamanın yapılmasını ümit ediyorum. Normal işleyiş bu şekilde olur diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı. İlerleyen günlerde dokunulmazlık görüşmeleriyle neler yaşanacağı ise şimdilik bilinmiyor.

Gündem haberleri, son dakika haberleri, Meclisten haberler ve çok daha fazlası için kamu haberleri merkezi kamupersoneli.net’i takip etmeye devam edin. Kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirerek her türlü gelişmeden anında ve her yerde haberdar olabilirsiniz.

Kamupersoneli.net | Ankara